Офіційне святкування Дня Незалежності України стало вельми гідною заміною військового параду з технікою. В цьому впевнений голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Прекрасная новость!

Теперь Знай.ua стали еще ближе и доступнее. Скорее качай приложения для Android или IOS и оставайся в курсе последних событий. Все это в неповторимой подаче журналистов нашего портала!

"Сьогодні парад теж відбувся. Так, я вважаю, що необхідно проводити такі заходи під час святкування національних свят. І сьогодні це теж було, вважаю, що це добре", — сказав політик, якого партія-переможець парламентських виборів планує пропонувати на посаду голови Верховної Ради.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

На зауваження, що святкування пройшло без проходження колон військовослужбовців з технікою, Разумков додав: "Парад був, і це важливо. А форма проведення параду може бути різна, коли з технікою, коли немає".

Нагадаємо, Парубій валить важливу реформу: політолог закликав українців прокинутись, "так бомблять л*хів".

Як повідомляв Знай.uа мова Зеленського в День Незалежності зворушила серця українців: "ціною власної свободи".

Знай.uа писав, дивний казус Зеленського в День прапора порвав мережу: "Текст писали вороги України".