У суботу, 24 серпня, у Києві відбулися урочистості на честь Дня Незалежності України. На них були колишні президенти Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко. Однак п'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко не був присутній на першій частині святкування.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Петро Порошенко ж у цей час був на урочистому молебні за Україну в Софії Київській і в вшанування пам'яті загиблих воїнів. Участь у молебні разом з Порошенко також взяли керівники релігійних громад, колишній секретар РНБО Олександр Турчинов, міністр культури Євген Нищук, нардепи від партії "Європейська солідарність".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Однак пізніше Порошенко таки прибув на урочистості на Майдані Незалежності.

Сам п'ятий президент написав на особистій сторінці у Twitter, що важливо розділити цей день з військовими.

Раніше Петро Порошенко розкритикував відмову від проведення військового параду на День Незалежності.

Нагадаємо, промову Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенком: різниця очевидна.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленському дорого обійдеться обмін полоненими: на що піде президент заради українських моряків.

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.