Єлизавета II, королева Великобританії, поскаржилася Скотту Моррісону, прем'єр-міністру Австралії, на Дональда Трампа, президента США.

Як передають The Times, королева була незадоволена тим, що вертоліт Трампа пошкодив її улюблену галявину перед Букінгемським палацом.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Трамп два рази в один і той же день прилетів в Букінгемський палац під час свого візиту до Великобританії. Його вертоліт здійснював посадку на галявині, і в кінці кінців пошкодив траву.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Королева була незадоволена станом галявини і поскаржилася на цt Скотту Моррісону. Прем'єр-міністр Австралії в той день також приїхав до Великобританії - це була річниця висадки союзників у Європі. Видання зазначає, що лаялася королева з іронією.

Нагадаємо, раніше Трамп вирішив долю Росії в G-7: Путін буде просто спостерігати.

Також Знай.uа писав, що в мережу просочилася ім'я претендента, такого не очікував ніхто.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що навіть Трамп підтримав День державного прапора України: синьо-жовтий стяг розгорнули над США.