Американський лідер Дональд Трамп заявив, що президента Російської Федерації Володимира Путіна "напевно, запросять" на чергову зустріч великої сімки. Швидше за все, господар Кремля буде там знаходитися в якості гостя.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Bloomberg.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Дональд Трамп заявив журналістам, що "безумовно можливо", що він запросить Володимира Путіна в якості гостя саміту великої сімки в наступному році", − говорить видання.

Нагадаємо, новий прем'єр-міністр України від Зеленського: у мережу просочилася ім'я претендента, такого не очікував ніхто.

Як повідомляв Знай.uа Гіркін пояснив, за що Путін знищив Захарченко: "Упустив унікальний шанс".

Знай.uа писав, Зеленський в честь свята озвучив потужне послання до "вороженькам": "Уявіть, ваша дитина...".