Президент США Дональд Трамп, перебуваючи з візитом у Великій Британії, дав єдине інтерв'ю пресі, в якому пояснив свою фразу про "неприємну" герцогиню Сассекську Меган Маркл.

Трамп стверджує, що ніколи не називав її гидкою. За словами американського президента, він мав на увазі, що коментарі Маркл були "неприємними", але не вона сама. Про це повідомляє Daily Mail.

Трамп сказав, що переконаний у тому, що Меган Маркл робить добру роботу, і надіється, що що це їй сподобається. При цьому Трамп назвав Меган Маркл "Дуже милою"

"Вона була неприємною щодо мене. І це нормально для неї, але недобре для мене бути неприємним у відповідь, і я не був таким. Знаєте, що? Вона робить хорошу роботу, сподіваюся, їй подобається її життя. Думаю, вона дуже мила ", - заявив Трамп в ефірі "Доброго ранку, Британія".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Трамп назвав Меган Маркл противною, коли його попросили прокоментувати її негативні висловлювання про нього і його передвиборну кампанію – Меган тоді назвала Трампа ненависником жінок.

По приїзді Дональда Трампа з дружиною до Великої Британії у Букінгемському палаці влаштували бенкет в честь президента США. На бенкеті були присутні всі члени монаршої сім'ї, крім Меган Маркл та принца Гаррі. Принц Гаррі лише вітав Трампа вдень, а ввечері на банкет не з'явився.

Американський президент Дональд Трамп завітав до Британії у супроводі своєї дружини Меланії та чотирьох дітей

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина принца Гаррі Меган Маркл, не була присутня на бенкеті в Букінгемському палаці, влаштованого в честь Дональда Трампа

Також Знай.ua писав, президент України Володимир Зеленський зустрінеться з главою США Дональдом Трампом після саміту G20.