Глава Офісу президента України Андрій Богдан різко відповів українціям про свою поїздку на День Незалежності на Лазурний берег під французький Сен-Тропе, назвавши їх "парахоботіками".

Як відомо, українці засипали політика безліччю звинувачень з приводу недоречності подорожі. Однак Богдан не став церемонитись. Він поширив у Facebook спогад 4-річної давнини, де він на фото зображений в зоні ООС на Донбасі і епічно підписав його.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Парахоботіки узбагойтесь))) У вільний від роботи час, куди хочу туди іду,- Хочу на весілля в Сан Тропе, Хочу на фронт в Пески))) Принципово - не красти (но цього Вам не понять), - зазначив Богдан.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Однак допис глави Офісу президента знову не залишили поза увагою і засипали коментарями.

Відомо, що Богдан відзначав найважливіше державне свято на Лазурному березі Франції в Сен-Тропе. Андрій Богдан відвідав святкову вечірку в місцевому ресторані l'opera.

Нагадаємо, Сен-Тропе та оголені дівчата: як Андрій Богдан відсвяткував День Незалежності, - ЗМІ.

Як повідомляв Знай.uа Богдана на День Незалежності засікли в несподіваному місці: куди і чому виїхав помічник Зеленського.

Знай.uа писав, українці з гумором оцінили "вечірку" Богдана у Сен-Тропе: "Відвис якісно, чому не Мальдіви?".