У мережі показали архівні фото президентського подружжя Володимира та Олени Зеленських.

Статус першої леді наклав на Олену Зеленську нові зобов'язання. З огляду на це дружина президента видалила всі фото зі своїх акаунтів в Facebook і "Вконтакте". Однак, в мережі все ж залишилися неофіційні світлини першої леді.

Журналісти розкопали в офіційному акаунті "ВКонтакте" Володимира Зеленського цілий альбом під назвою "Я і моя сім'я", де можна побачити зворушливі фото президентського подружжя.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, на днях у "Жовтневому палаці" української столиці пройшли зйомки першого випуску нового сезону популярного гумористичного шоу "Ліга сміху".

Раніше Знай.uа повідомляв, президент України Володимир Зеленський відреагував на те, що Міжнародний трибунал ООН по морському праву (ITLOS) оголосив своє рішення щодо українських моряків, яких захопила Росія.

Також Знай.uа писав, перша леді Зеленська "пофліртувала" з відомим актором, поки чоловік править країною.