Голова Офісу президента України Андрій Богдан став однією з найбільш обговорюваних персон через те, що відзначив День Незалежності України на вечірці в Сен-Тропе, а не в Києві. Відомо, що він гуляв на весіллі свого друга.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юрист Анна Огренчук, на весіллі у якій глава Офісу президента Андрій Богдан відгуляв День Незалежності, займеться українською правовою реформою.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Прес-секретар Президента Володимира Зеленського Юлія Мендель підтримала голову Офісу Президента Андрія Богдана згідно його поїздки у Францію в День Незалежності України.

Президент України Володимир Зеленський своїм указом раніше включив її до складу Комісії з питань правової реформи.

Указ про створення Комісії через деякий час після оприлюднення зник з сайту глави держави. Це помітили користувачі, які активно обговорювали новину. Однак вже через півгодини текст указу №584 знову був на місці.

Як виявилося, такі метаморфози були викликані тим, що у персональному складі робочої групи з питань розвитку законодавства про організації судової влади та здійснення правосуддя забули вказати Анну Огренчук.

Ганна є адвокатом, кандидатом юридичних наук та керуючим партнером компанії LCF. Крім того, жінка третій термін поспіль очолює комітет з процесуального права Асоціації правників України, є фахівцем у сфері судової практики, також входила до складу робочої групи з підготовки процесуальних кодексів, прийнятих в 2017 році.

Нагадаємо, українці з гумором оцінили "вечірку" Богдана в Сен-Тропе.

Як повідомляв Знай. ua, представник Зеленського Юлія Мендель заступилася за Богдана.

Також Знай. ua писав, що Богдан пояснив свою "вечірку в Сен-Тропе на День Незалежності.