У партії "Слуга народу" президента Володимира Зеленського назвали імена міністрів у новому уряді, який сформують на першому засіданні Верховної Ради дев'ятого скликання. Зокрема, новим міністром освіти може стати Ганна Новосад, обраний депутат від партії "Слуга народу", яка раніше працювала в міністерстві.

Про нове призначення повідомляє видання Лівий берег з посиланням на власні джерела.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ганна Новосад народилася 28 липня 1990 року, закінчила гуманітарний ліцей при КНУ імені Тараса Шевченка, отримала ступінь бакалавра політології в Національному університеті "Києво-Могилянська академія".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Претендентка на посаду, яку зараз обіймає Лілія Гриневич, також пройшла стажування в центрах Іспанії та Чехії, є учасником українсько-канадської парламентської програми. У 2013 році отримала ступінь магістра європейських студій в Університеті Маастрихта, Нідерланди, стипендіат Фонду Відкритого Суспільства.

У 2014 році Новосад працювала радником глави Міносвіти. У грудні 2017 року керувала управлінням міжнародного співробітництва та європейської інтеграції МОН. Після цього зайняла пост гендиректора стратегічного планування та європейської інтеграції.

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Окрім цього, джерела в партії передають, що новим міністром гуманітарної політики буде Володимир Бородянський. Крісло віце-прем'єра з питань інформатизації займе Михайло Федоров.

Нагадаємо, колега Зеленського розклав по поличках закон про мову: що не так на думку колишньої зірки КВК.

Як повідомляв Знай.uа, "Зеленський за ці 100 днів зробив набагато більше, ніж очікувалося": підводимо перші підсумки правління президента.

Також Знай.uа писав, Трамп офіційно підтвердив зустріч Зеленським: названо точну дату і місце.