Володимир Зеленський, президент України, повідомив, що він не буде переїжджати в Офіс президента в Українському домі, Київ.

Іван Юнаков, нардеп від партії "Слуга народу", сказав він це знає зі слів Зеленського. Також він зазначив, що гарант країни шукає нову локацію для свого робочого місця.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Не захотіли створювати можливі пробки. Далеко не факт, що вони будуть – розрахунок показав, що їх не буде, якщо ми приберемо острівці безпеки. Але все одно президент сказав, що не буде поки переїжджати в те місце", - додав Юнаков.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє нардеп, вирішити цю проблему можна: наприклад, якщо б урядовий квартал побудували подалі від центру Києва, на лівому березі.

У результаті, як зазначив Юнаков, можна було б переробити будівлі на Банковій і Грушевського у щось інше.

"Перше – у нас в Україні, особливо в Києві, не вистачає готелів. Це факт. Музеїв не вистачає. На Банковій, як і говорив спочатку Володимир Зеленський, буде музей, у разі, якщо він переїде", - сказав Юнаков.

Нагадаємо, раніше Зеленський їде в гості до японського імператора: такого повороту Путін не очікував.

Також Знай.uа писав, що перший день Ради: засмаглі опозиціонери, пил в очі "зеленим" і дивне затримання поліцією – що залишилося за кадром.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в "Слузі народу" хочуть скоротити Раду: скільки депутатів здаються Зеленському "зайвими".