Відомий український блогер Михайло Шнайдер описав дуже цікаву історію, яка наочно показує, навіщо народним депутатам заробітна плата.

Про це стало відомо завдяки публікації Шнайдера в мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Кілька днів тому, новообраний депутат від партії "Слуга Народу" Олександр Качура заявив, що зарплата народного депутата повинна складати... не менше 100 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ. У зв'язку з цим, я хочу розповісти вам, як живуть і працюють Шведські народні Обранці:

– Депутати не мають абсолютно ніяких Пільг.

– У Швеції поняття "Депутатська Недоторканність" просто не Існує.

– У Парламенту є лише три Автомобіля. Цей транспорт доступний тільки голові парламенту та віце-спікеру, для проведення офіційних Заходів. А депутам видають проїзний на громадський Транспорт.

– Зарплата депутата Парламенту Швеції становить 40 000 крон, що в два рази менше, ніж заробляє вчитель початкових Класів.

– Шведські парламентарії не мають права отримувати довічну Пенсію.

І до речі, Швеція одна з найрозвиненіших та найбагатших країн Світу. А тепер, УВАГА, Питання. Може нашим народним обранцям, все-таки варто взяти приклад зі своїх Шведських колег, і трохи стримувати свій Апетит? Як ви вважаєте, Друзі?" - розповів Михайло Шнайдер.

Нагадаємо, Коломойський після таємної зустрічі пригадав Порошенку старий "боржок": "Не відбудеться".

Як повідомляв Знай.uа Коломойський виніс вирок гривні, ось що задумав Порошенко: "Доведеться сидіти у в'язниці".

Знай.uа писав, Соколова зіткнулась з Добкіним в Twitter: "Приходьте".