Анджей Дуда, президент Польщі, був присутній на прес-конференції разом з Володимиром Зеленським, президентом України, у Варшаві. Під час неї Дуда заявив, що Польща підтримує обмін військовополоненими між Україною і Росії. На погляд глави Польщі, ця місія відіграє важливу роль у відновленні миру на Україні.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як вважає Дуда, обмін допоможе завершити конфлікт між Україною і Росією.

"Пан президент (Зеленський - ред.) повідомив мені, що повернувся до роботи в "нормандському форматі"; що найближчим часом відбудеться зустріч радників, а в середині місяця, сподівається, що відбудеться зустріч на рівні лідерів держав. Він мені сказав, що провів розмову із президентом Путіним, щоб полонені могли повернутися додому. Це був би важливий момент для повернення миру в Україну і закінчення російсько-українського конфлікту", - пояснив Дуда.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Нагадаємо, раніше Сенцов зник з російських СІЗО: "Місцезнаходження залишається невідомим".

Також Знай.uа писав, що головна перешкода для обміну "35 на 35": "Зенітник ДНР" підозрюваний у зв'язку з падінням МН17.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про повернення політв'язнів в Україну: у Зеленського спростували інформацію, деталі.