Сьогодні, 2 вересня, коли Володимир Зеленський підводив підсумки після зустрічі з головами Верховної Ради, Кабінету міністрів і правоохоронців, він сказав, що впевнений в успішній взаємодії всіх гілок влади і органів.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як каже Зеленський, нажаль, він не побачив на першому засіданні парламенту особливого бажання партій працювати разом.

"На жаль, не всі партії хочуть працювати заради суспільства, але я думаю, що ми знайдемо підхід. А не знайдемо - тоді будемо приймати закони самі, тому що ми обіцяли нашим виборцям", - уточнив Зеленський.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я впевнений, що ми все зможемо працювати разом і обов'язково всіх переможемо. І навіть не хочу говорити "а якщо ні..." - почав він, а потім глянув на прем'єр-міністра Олексія Гончарука, і думка свої слова: - То... ні".

Жартома Зеленський додав: "Я впевнений, що все буде добре".

Нагадаємо, раніше у Станиці Луганській почнуть важливе будівництво: Зеленський попередив українців, ВСУ напоготові.

Також Знай.uа писав про субсидії при Зеленському: українцям розповіли, як отримати компенсацію за комуналку.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський розкрив подробиці "нашіптувань" Богдана: "Невгамовний".