У понеділок, 2 вересня, президент Володимир Зеленський звільнив генерала Віктора Муженка від військової служби. Про це свідчить указ №645/2019, опублікований на сайті глави держави.

"Звільнити генерала армії України Муженка з військової служби в запас у зв'язку з проведенням організаційних заходів з правом носіння військової форми одягу", - вказується в документі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, п'ятий президент Петро Порошенко призначив генерала армії Віктора Муженка в липні 2014 року начальником Генштабу ЗСУ - головнокомандувачем Збройних сил України.

Віктор Муженко

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, новий генпрокурор Руслан Рябошапка звільнив Анатолія Матіоса, в мережі показали наказ.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського заговорили про ліквідацію військового відомства.

Також портал Знай.uа писав, що Матіос уявив себе Джеймсом Бондом.