Уряд України з 1 жовтня поточного року відмовиться від документообміну, а не документообігу. Про це розповів міністр кабінету міністрів України Дмитро Дубілет.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Дмитра Дубілета у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

документи
документи

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Три важливі уточнення. Перше. Вчора ЗМІ поширили новину про те, що ми хочемо заборонити паперовий документообіг. Тут, на жаль, закралася помилка. Документообмін — це обмін документами між органами. Документообіг — це процеси узгодження документів усередині держорганів. Поки що йдеться лише про документообмін. А повна діджіталізація документообігу — це завдання на найближчі 1-2 роки", - написав він.

Також Дубілет зазначив, що є ряд документів (їх відносно не багато), які поки не можна перевести у цифру через закони. "Їх ми у вересні не чіпаємо. Ми їх ретельно проаналізуємо і теж оцифруємо, але для цього потрібно змінювати закони. Сподіваюся, до кінця року внесемо в Раду пропозиції", - написав міністр.

Дубілет додав, що зараз переводять документи в цифровий вигляд одним махом, не розбираючись в їх суті.

Нагадаємо, українці втомилися від свавілля Приватбанку, все проти людей.

Як повідомляв Знай.uа новий прем'єр України Гончарук порезвился в Кабміні.

Знай.uа писав, айтішник з ПриватБанку став міністром, Дубілет розкрив свої плани.