У вівторок, 3 серпня, відбулося друге засідання Верховної Ради України. Було прийнято ряд законопроект. Однак спікер парламенту Дмитро Разумков потрапив у конфуз під час оприлюднення голосування депутатів за один із законопроектів.

Відповідний знімок опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook фотограф Ян Доброносов.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото видно, що Дмитро Разумков потягнувся до мікрофона під час сесії Верховної Ради й перекинув стілець. Однак на допомогу Разумкову кинувся перший віцеспікер Руслан Стефанчук і встиг підхопити стілець під час падіння, поки депутати аплодували.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Українці відреагували на кумедне фото й взялися активно його коментувати.

Зазначимо, що на новому засіданні народні депутати ухвалили у цілому законопроєкт про позбавлення депутатської недоторканності, також відправили на розгляд Конституційного суду законопроєкти про скасування адвокатської монополії та який дозволить голові держави призначати директора НАБУ та ДБР.

Відзначимо, що в Раду сьогодні так само прибув президент Володимир Зеленський, і в присутності глави держави в залі зареєструвалися 393 нардепа. Для прийняття закону необхідно було не менше 300 голосів нардепів.

Нагадаємо, Разумков забув привітати школярів з Днем знань: знайшов декого важливішого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також Знай.uа писав про те, що Разумков поділився враженням про перше засідання Ради: "Поспали по 3 години й готові".