У вівторок, 3 вересня, відбулося друге засідання Верховної Ради України. Було прийнято ряд законопроект, серед яких і зняття депутатської недоторканності. Також виступали різні політики. ТаК, під час виступу колишнього президента України та лідера партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка глава Офісу президента продемонстрував дивну активність.

Відповідне відео опублікували у соцмережах.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На записі можна побачити, як високопоставлений чиновник з моменту початку промови глави партії "ЄС" неодноразово піднімав вгору руки і кривлявся. Поруч з Богданом сидів президент України Володимир Зеленський - було видно, як той ледве стримував сміх.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що на новому засіданні народні депутати ухвалили у цілому законопроект про позбавлення депутатської недоторканності, також відправили на розгляд Конституційного суду законопроєкти про скасування адвокатської монополії та який дозволить голові держави призначати директора НАБУ та ДБР.

Нагадаємо, Порошенко в черговий раз відмахнувся від ДБР, на допит не збирається: "Я працював".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також Знай.uа писав про те, що Гончаренко з партії Порошенка привиділося, накинувся на Зеленського: "Володимир Володимирович".