Народний депутат від "Слуги народу" Артем Дмитрук під час виступу у Раді прикрив собою нардепку від партії Порошенка Вікторію Сюмар.

Цю інформацію ображена депутатка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, депутат від "Слуги народу" почав її прикривати у Верховній Раді через неспроможність виступати самому.

Даю можливість колезі «прославитися». На виступи поки не спроможні, одна втіха лишається - прикривати «особливо озброєну і небезпечну» мене))). Такий він, «зелений парламентаризм»)

Geplaatst door Вікторія Сюмар op Dinsdag 3 september 2019

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто наголосити, що колишні депутати, як-от від "Радикальної партії", кинулись підтримувати Сюмар.

Нагадаємо, що спікер українського парламенту Дмитро Разумков підписав закон про скасування депутатської недоторканності, яка має запрацювати з 2020 року. Відомо, що закон вже надіслано на підпис президентові України Володимиру Зеленському. Про це повідомляється на сторінці відповідного законопроекту № 7203 на сайті Верховної Ради.

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський в пух і прах розніс Порошенка після зняття недоторканності: "Ганьба, Петруша".

Знай.uа писав, Авакову доведеться несолодко: залишається при Зеленському, але його повноваження витікають, як вода.