Знай.ua продовжує публікувати інформацію про дорогі речі, які приносять з собою на роботу народні депутати. Під час каденції минулої Ради ми повідомляли про сумку соратниці Тимошенко Олександри Кужель, яка коштує 65 тис. доларів, про годинник колеги Петра Порошенка Ніни Южаніної вартістю 11 тис. доларів і про багато інших предметів розкоші, до яких так небайдужі наші політики.

З приходом нової влади, в парламенті з'явилися нові люди, деякі з яких, судячи з інформації про них, не мають вищої освіти, а більшість є безробітними. Тому вдвічі було цікавіше побачити, з чим же нові парламентарії будуть ходити на роботу.

Louis Vuitton

Почнемо з того, що депутати, які вже не перший раз під куполом, не стали змінювати себе і в цьому скликанні. Якщо є дорога річ, то чому б її не показати колегам.

Наприклад, член партії «Європейська солідарність» Марія Іонова в другій робочий день Ради прийшла з сумкою фірми Louis Vuitton. Вона ховала її під столом, але кореспондент Знай.ua все ж розгледів брендову річ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тепер жінкам з ЄС буде складно ховати свої сумочки

«Подібна оригінальна сумка коштує близько двох тисяч євро, - розповіла нам дизайнер Олена Нора. - Але, як я знаю, наші депутати можуть ходити і з підробками».

Складності перекладу

У той же час жінки з партії «Слуга народу» поки собі не можуть дозволити подібні дорогі аксесуари. Наприклад, всім нам вже відома Олена Криворучкіна прийшла в парламент з сумкою менш відомого дизайнера.

Олена Криворучкіна продовжує привертати увагу ЗМІ

«Схоже на Michael Kors, але точно сказати складно, фотографія нечітка, - сказала нам дизайнер. - В середньому така сумка коштує від 5 до 10 тисяч гривень. Або ж це Givenchy, тоді цю вартість потрібно помножити на чотири».

Труднощі виникли і у визначенні сумки однієї з найсексуальніших депутаток нинішнього скликання члена партії «Слуга Народу» Ірини Аллахвердиевої.

Дівчина підібрала колір сумочки під туфлі

«Схоже на Baldinini, але стверджувати не беруся, - сказала Олена. - Хоча це також може бути сумка італійського бренду менш відомого, ніж всі розкручені марки, але при цьому гарної якості і з відмінним дизайном».

А що сильна стать?

Чоловіків ми теж не обійшли увагою. Але на відміну від жінок, вони більше намагаються змагатися один з одним марками машин або годинниками. У другій робочий день нам вдалося сфотографувати чохол для окулярів марки Enni Marco соратника Зеленського Михайла Новікова.

В середньому подібні окуляри можна купити в Києві за помірні гроші, до трьох тисяч гривень.

Діджіталізація

Також кореспондент Знай.ua звернув увагу на президію Верховної Ради, де сидять найближчі сподвижники Володимира Зеленського, який обіцяє вже зовсім скоро діджіталізацію країни. Дивно, але люди, які пропагують Україну в смартфоні, до сих пір користуються дротовою мишею.

Сучасні технології поки не дійшли до президії ВР

Висновок напрошується сам собою. Перш ніж діджіталізіровать країну, було б непогано спочатку самим діджіталізіроваться.

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також Знай.uа писав про те, що Зеленський виступив з пафосною промовою на запуску Антикорупційного суду: "Перед вами великий...".