Генерал майор податкової поліції України Юрій Атаманюк заявив, що служба фінансових розслідувань повинна чітко підпорядковуватися міністру фінансів.

Про це він розповів у інтерв'ю виданню POLITEKA.

"Зараз може статися та ж помилка, що служба фінансових розслідувань стане додатковим органом. Друга помилка може бути під час призначення туди керівника. Якщо туди призначать керівника без узгодження міністра фінансів, якщо мін фінансів не зможе впливати на кадрову політику, на організацію діяльності, впливати на поточну роботу... то міністр фінансів перетвориться у "хлопчика для биття", - заявив Атаманюк.

Також Атаманюк зауважив, що міністром фінансів залишається Оксана Макарова. При цьому вона повинна отримати більше повноважень, ніж є насправді.

"Зараз залишається Оксана Макарова. Якщо нова влада довірила їй, то вона повинна дати прямі повноваження та можливості прямого управління податковою службою, прикордонною службою та службою фінансових розслідувань", - додав експерт.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Романенко розніс соратників Зеленського через нові податки для українців: "Наступив на граблі Порошенка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський закриється зі слугами, щоб "народити" дещо: "Так буде завжди...".

Також Знай.uа писав про те, що Україна залишиться без 250 мільйонів від США: причина вражає.