Мер Києва Віталій Кличко в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна" накинувся на спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова через депутатів "кнопкодавів".

"Український парламент повинен позбутися нардепів, які займаються не персональним голосуванням, так званих "кнопкодавів", введенням системи "Рада-4", а на зміну прогульникам повинні прийти відповідальні депутати", - відповів спікер на закидони Кличка.

Віталій Кличко

Київський міський голова Віталій Кличко зазначив: "Зараз йде дискусія про те, що потрібно відрубати руки депутатам, які голосують не персонально, ввести кримінальну відповідальність". Він підкреслив, що не можна роздавати картки нардепам, які потім бігають по залі і "грають на піаніно", тобто, голосують за інших. "Голосування за іншу особу – це політична корупція", – підкреслив Кличко.

Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, голова ОПУ Богдан уперше прокоментував обмін полоненими, намічений на сьогоднішню ніч.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відбувається на закритих засіданнях "Слуги народу".

Також портал "Знай.uа" писав, що Трамп почав проти Зеленського брудну гру.