Відомий український блогер Михайло Шнайдер поділився цікавим фактом. Виявляється, що очільник "Нафтогазу" Андрій Коболєв отримує настільки велику заробітну плату, що вона у 13 разів перевищує зарплату президента США Дональда Трампа.

Відповідний допис Шнайдер опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Факт дня. Зарплата глави "Нафтогазу" Андрія Коболєва, в ТРИДЦЯТЬ РАЗІВ більше, ніж у президента США Дональда Трампа", - йдеться в дописі блогера.

Факт Дня. Зарплата главы "Нафтогаза" Андрея Коболева, в ТРИДЦАТЬ РАЗ больше чем у президента США Дональда Трампа.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 8 september 2019

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Українці почали активно обговорювати інформацію про Коболєва у коментарях. Деякі коментатори навіть не дивуються, тому що "при владі немає бідних".

Зазначимо, що Андрій Коболєв, керівник НАК "Нафтогаз України", і ще 15 топ-менеджерів цієї державної компанії за 2017 рік отримали аж двісті чотири мільйони народних гривень заробітної плати й премій. За минулий рік глава "Нафтогазу" отримав 286 мільйонів 500 тисяч гривень

Варто додати, що українці звернулися до президента України Володимира Зеленського з петицією зменшити в десятки разів гігантську зарплатню голови правління НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва. Відповідна петиція була зареєстрована на сайті глави держави 8 серпня. Яки відомо, щоб документ потрапив на розгляд глави держави, вона має набрати 25 тисяч голосів.

Нагадаємо, Коболєв спустив середню зарплату українців на алкоголь та розваги: за пляшку цього шампанського можна жити місяць.

Як повідомляв портал Знай.ua, олігарх Коболєв залізе до наших кишень вже навесні: було важко - стане ще гірше.

Також Знай.ua писав, Романенко розніс соратників Зеленського через нові податки для українців.