Нещодавно в мережі з'явилося кумедне відео, в якому головний героєм став президент Володимир Зеленський, що читає реп про український уряд у смартфоні.

Так, журналісти зібрали в короткий ролик декілька яскравих епізодів, в яких бере участь глава держави. До нього увійшли найкращі меми і заяви, які просто напрошувалися, щоб їх увіковічнили в історії.

Володимир Зеленський

На відео можна почути розмову Зеленського з Віталієм Кличком, і претензії до чиновників, у яких поголовно є айфони при маленькій зарплаті, і держава в смартфоні, і фраза "подзвоню Баканову з приводу цього чорта", сказана за підсумками спілкування з чиновником-розбійником у Борисполі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що між головою Офісу президента України Андрієм Богданом і главою "Оппоблока" Юрієм Бойко сталася словесна перепалка в ефірі ток-шоу.

Як повідомляв портал Знай.uа, дивне звернення голови ОПУ Андрія Богдана до президента Зеленського розбурхало мережу.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський зробив неймовірний подарунок звільненим морякам, українці зворушені.