Президент Володимир Зеленський приїхав в Острозьку академію, щоб представити нового голову Рівненської ОДА Віталія Коваля.

"Настрій тут, я зараз буду представляти нашого нового голову облдержадміністрації, тут настрій такий - не хочеться нікого виганяти", - пожартував Зеленський.

Це спровокувало оживлення і сміх у залі. Присутні почали аплодувати.

"Настрій поліпшився, коли я сюди доїхав. Коли ми їхали до вас з аеропорту, не було зв'язку. Зовсім. Стало спокійніше, але треба було вирішувати питання. Про Інтернет зовсім мовчу. І зв'язок з'явився тут. І Інтернет і 3G. Я реально проблему відразу побачив - зв'язок і Інтернет у сучасному світі повинен бути у кожному куточку України. Віталій, дуже вас прошу, почніть будь ласка з цього", - продовжив Зеленський.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Це буде перше доручення", - відповів Коваль.

Окрім того, Зеленський заявив про "велику проблему з вивозом лісу і незаконним видобутком бурштину" на Рівненщині.

Віталій Коваль раніше працював в "Укргазбанку", займався приватним бізнесом в оптово-роздрібній торгівлі, експортом зернових культур, агрохімії, нафтопродуктів, транспортними послугами, логістикою.

Він є членом Національного олімпійського комітету України, перший віце-президент Федерації греко-римської боротьби, віце-президент Асоціації спортивної боротьби.

Кандидат в майстри спорту з греко-римської боротьби.

Нагадаємо, що дитячі фото Зеленського влаштували фурор у мережі, геть не схожий на президента: "Вовочка у шапочці з помпоном".

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада ухвалила законопроект Зеленського про імпічмент.

Також портал Знай.ua писав, що звільнений моряк поділився емоціями від зустрічі із Зеленським: "Дуже щирий і зворушливий".