Колишній гравець збірної України Артем Федецький розповів, як президент Володимир Зеленський особисто запросив його в партію «Слуга народу». Про це передає Телеграф.

Футболіст запевнив, що програш на парламентських виборах «сприйняв як належне».

«Це можна порівняти зі спортом: потрібно перемагати, вигравати і досягати своєї мети. Не звик програвати, неприємно, але думаю це тільки початок у такому непростому шляху. Знаю, що можу бути корисний українцям, бачив їхні проблеми», - заявив Федецький.

За його словами, Зеленський особисто подзвонив йому з пропозицією долучитись до команди Зе.

«Я готовий був продовжувати грати, у мене ще діяв контракт з «Карпатами». Також запрошували в «Волинь». Але в один з вечорів, перебуваючи у відпустці в Луцьку, пролунав дзвінок, який змінив багато чого в моєму житті. Це був особистий дзвінок від президента Володимира Зеленського, з яким ми знайомі більше восьми років, і у нас склалися за цей період дружні відносини. Це було його запрошення бути в команді Зе», - поділився футболіст.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Артем Федецький
Артем Федецький

«Він поставив дві умови - чесність і порядність. Я знаю тебе таким, і шукаю таких людей, - було сказано мені. Наш президент - молодець. Старається, підняв планку. Одна з перемог його команди - звільнення наших героїв, які, нарешті, повернулися на батьківщину», - зазначив Федецький.

Нагадаємо, Рада достроково припинила повноваження нардепа від «Слуги народу» Коваленко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада прийняла законопроект Зеленського про імпічмент.

Також портал Знай.uа писав, що коли нова Рада візьметься за першочергові закони.