11 вересня Кабмін призначив заступників нового міністра охорони здоров'я Зоряни Скалецької: Андрія Семиволоса, Михайла Загрійчука, Владлену Качурець і Олену Симоненко.

Крім того, ще одне крісло заступника залишилося вільним, пише "Страна". На посаду претендують: Олександр Чумак, голова торгового дому "Кемфарм", і лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська.

Семиволос вважається ставлеником голови парламентського комітету з питань охорони здоров'я Михайла Радуцького. Оскільки останню посаду він займав як раз у той час, коли Радуцький був заступником голови КМДА. Ще однією людиною Михайла Радуцького у МОЗ є Михайло Загрійчук.

Михайло Радуцький

Варто відзначити, що в МОЗ зайшли і люди колишньої в. о. міністра Уляни Супрун. У свій час Владлена Качурець була радником Супрун і помічницею її заступника Олександра Лінчеського.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

У МОЗ Качурець підтримувала введення атестації лікарів та проведення в українських профільних університетах аналогів американських кваліфікаційних іспитів.

Олена Симоненко менш відома в медичному співтоваристві, але теж вважається улюбленицею Супрун.

Уляна Супрун

Нагадаємо, що МОЗ пропонує законодавчо закріпити обов'язок сортування сміття, доступності громадських туалетів, наявності пандусів.

Як повідомляв портал Знай.uа, українців атакували смертоносні кровопивці: Супрун розповіла, як вберегти себе від небезпеки.

Також портал Знай.uа писав, що Супрун заступилася за мат: "Корисно для здоров'я".