Нова глава МОЗ Зоряна Скалецька (Черненко) прокоментувала заяву нардепа від "Слуги народу" Михайла Радуцького про неї.

Так, вона пояснила, що її пов'язує з Радуцьким, який назвав її "своєю людиною", і чи відповідає дійсності інформація про те, що Радуцький очолить в майбутньому МОЗ, а сама Скалецька на цій посаді ненадовго.

Так, міністр охорони здоров'я запевнила, що близько не знайома з Радуцьким.

"Я з Михайлом Радуцьким якщо десь і перетиналася, то це були ефіри. На якомусь з них я сказала, що я як писала законопроекти, так і далі буду їх писати, і якщо потрібна буде допомога - звертайтесь. Ми спілкувалися тільки на цю тематику", - виправдалася Скалецька.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також вона додала, що після цього їй запропонували подати своє резюме на главу МОЗ, та іншого спілкування з Радуцьким не було.

"Ніякої іншої інформації або домовленостей я не отримувала і не проводила", - уточнила чиновниця.

Питання, чому Радуцький назвав її "своєю людиною", Скалецька переадресувала самому Радуцькому.

Нагадаємо, хто така Зоряна Скалецька.

Як повідомляв портал Знай.uа, Радуцький розповів про таємний дзвінок з Лаври.

Також портал Знай.uа писав, що Радуцький приніс Супрун публічні вибачення.