Колишній в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, яку з 29 серпня змістила Зоряна Скалецька, на останок розповіла, як побороти облисіння. Відповідний пост з'явився на сторінці Супрун у Facebook.

Так, за словами Супрун, у 80% випадків чоловіче облисіння пов'язано з генетикою. У першу чергу ексміністр радить звернутися до дерматолога або трихолога. Облисіння важко вилікувати, але є препарати, які допомагають відростити волосся. Крім того, Супрун не рекомендує вдаватися до мезотерапії, лазерної терапії та введення збагаченої на тромбоцити плазми, тому що вони погано запобігають подальшій втраті волосся.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, що відомо про Зоряну Скалецьку, що стала міністром охорони здоров'я.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, Радуцький приніс Супрун публічні вибачення.

Також Знай.uа" писав, Супрун та її заступники покидають свої посади в МОЗ.