Соціологічна група "Рейтинг" на початку вересня 2019 провела опитала українців щодо того, як вони ставляться до роботи президента Зеленського і уряду.

Так, згідно з соцопитуванням, 71% українців задоволені діяльністю Зеленського, 11% - ні, а 18% поки не сформували свою думку. Варто відзначити, що у порівнянні з липнем поточного року рівень задоволеності роботою президента зріс у півтора рази.

29% українців позитивно відгукуються про роботу прем'єр-міністра Гончарука, 11% - негативно. Інші поки не можуть дати оцінку.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

39% респондентів задоволений роботою Верховної Ради, незадоволені - 16%. Важко оцінити - 45%.

Опитування було проведено 6-10 вересня 2019 року серед 2500 респондентів по всій Україні за винятком окупованих територій.

Нагадаємо, нардепи від "Слуги народу" через кнопкодавство відмовилися від зарплати.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський звільнив Бухарева з посади голови Служби зовнішньої розвідки і відразу дав нову роботу.

Також Знай.ua писав, Зеленський призначив нового главу СБУ Харківщини.