НАБУ оголосило підозру ексдиректор "Львівського бронетанкового заводу" (ЛБТЗ), де буквально нещодавно почали модернізувати танки Т-64. Так, Романа Тимківа звинувачують у декларуванні недостовірної інформації, зазначається у прес-релізі НАБУ.

Згідно з даними бюро, колишній чиновник в е-деклараціях за 2016-2018 роки не згадав інформацію про свій статок на суму близько 4,6 мільйонів гривень.

Крім того, він не задекларував квартиру у Відні і відомості про офшорну компанію, що зареєстрована в Белізі, кінцевим бенефіціаром якої є Тимків.

Варто уточнити, що детективи НАБУ почали розслідування ще в серпні 2017 року.

Роман Тимків

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, НАБУ відкрило кримінальне провадження стосовно п'ятого президента України Петра Порошенка і колишнього міністра закордонних справ Павла Клімкіна. Суд зобов'язав НАБУ відкрити кримінальне провадження стосовно Порошенка і Клімкіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, начальника Служби автомобільних доріг Миколаївської області Андрія Максименка затримали в Одесі співробітники НАБУ.

Також портал Знай.uа писав, що Генпрокуратура викликає на допит українського бізнесмена і зятя експрезидента Леоніда Кучми Віктора Пінчука в якості свідка в кримінальному провадженні.