До президента України Володимиру Зеленському в прямому ефірі звернулася дочка ув'язненого в Нігерії українського моряка Олександра Кошерного. Вона зі сльозами на очах, коли попросила президента звільнити її тата, втратила свідомість. Сталося це на передачі "Гість в студії", пише на своїй Facebook-сторінці ТРК "Південна хвиля".

Як відзначається, Олена Зайцева прийшла в студію зі своєю дочкою Діаною, яка вже кілька років не бачила тата.

"Я не бачила його три роки", - сказала дівчинка.

Нагадаємо, що ще у 2017 році батько дівчинки підписав контракт з судноплавною компанією, після чого вони вилетіли в порт Катану (республіка Бенін) і через чотири дні судно заарештували в нігерійських водах.

Наразі екіпаж знаходиться в найбільшій в'язниці Нігерії. Там міститься 8 тисяч людей, хоча в'язниця розрахована на 800. Грошей на харчування у моряків абсолютно немає, їм висилають сім'ї з берега.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Підкреслюється, що хоча українці і невинні, але з нігерійської стороною домовиться неможливо.

Володимир Зеленський, до Вас звертається родина полоненого у Нігерії моряка Олександра Кашерного. Три роки ув'язнення, малярія, жахливі умови. В нашій студії донька в'язня втратила свідомість, дружина плакала. Українці, давайте не будемо байдужими , поширимо це відео , щоб президент дізнався цієї історії і допоміг. #зеленський#президент#володимирзеленський#полоненіморяки

Geplaatst door ТРК «ЮЖНАЯ ВОЛНА» op Donderdag 12 september 2019

Нагадаємо, раніше Зеленський відправив сина в 1 клас.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Кошовий показав фото з домашнього архіву.

Також "Знай.ua" писав, що зірка "Жіночого кварталу" оголилась на сцені.