Вперше на сцену "Жіночого Кварталу" одна з зірок вийшла оголеною. І хоча цим вже нікого не здивуєш, проте акторка Валерія Товстолес таки змогла.

Актриса студії "Квартал 95" Валерія Товстолес оголилася під час виступу в проекті "Жіночий Квартал", зйомки якого проходили в Туреччині. Без одягу актриса з'явилася в мініатюрі, в якій чоловік і дружина приходять в ресторан з еротичною тематикою.

зйомки шоу

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Саме заради цього номера Товстолес і зважилася на такий сміливий крок. Під час зйомок шоу зірка вийшла практично бе нічого, а груди прикрила посудом.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як розповіла акторка згодом, це далося їй не просто, вона дуже хвилювалась.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Жіночий квартал

"Так склалися обставини, що спочатку костюм для цього номер був іншим і не так реалістично виглядав, адже весь гумор був побудований саме на оголених офіціантів. Ми спробували придумати інший варіант костюма, а точніше його відсутність. У підсумку номер вийшов в рази смішніше і реалістичніше, коли ми з Валиком (актор Валентин Міхієнко) вийшли на сцену без одягу", - розповіла вона.

За словами 24-річної Валерії, в день зйомок у Туреччині було дуже холодно, а на репетиції вдень навіть почався ураган. Але, як для акторки, на зважати було ніколи.

"Але для мене було головним – щоб номер сподобався глядачам, і, судячи з реакції в залі, ми все зробили правильно", - сказала актриса.

На питання, чи часто дівчині пропонують зніматися оголеною, вона відповіла, що такі пропозиції її не цікавлять.

"Так, я не соромлюся свого тіла і завжди вибираю вбрання, що підкреслюють мою фігуру. Але я люблю жінок загадку, до речі, як і в чоловіках. Всього має бути в міру", - резюмувала вона.

Нагадаємо, донька зірки "Квартал 95" Олени Кравець підірвала Instagram. Про зіркову маму вже й не згадують.

Як повідомляв раніше Знай.ua, партія "Слуга народу" попвнилась новими депутатами - зірки "Кварталу".

Також портал Знай.ua писав, що дружина Зеленського розповіла пікантні подробиці з особистого життя Кошового з "Квартал 95"