"Жіночий Квартал" – новий розважальний телепроект студії "Квартал 95". Це велике концертне гумористичне і музичне шоу, в якому правлять бал жінки. Як кажуть автори нового проекту – це територія жінок, де вони головні, вони завжди праві і елегантно жартують про те, що їм справді цікаво. Проект насичений яскравими танцювальними і вокальними номерами, гумористичними сценками та дотепними жартами, які допоможуть з притаманною жінкам легкістю подивитися на актуальні події у світі і життя українців.

Жіночий квартал

На днях "Жіночий Квартал" відвідав сонячну Туреччину з концертом, там була записана і телевізійна версія концерту. На сторінці шоу в Instagram з'явилися фотографії з актрисами, на яких модно побачити, що дівчата не тільки попрацювали, але і чудово відпочили. Так, на фото можна побачити, що актриси повеселилися на пляжі, потрапили під дощ і викупалися в ласкавому морі. Серед актрис на фото можна впізнати зірок "Ліги Сміху" Олександру Машлятіну, Настю Оруджову, Катю Нікітіну та інших.

В підписі до фотографій повідомляється: "Зйомки нового "Жіночого Кварталу" в Туреччині пройшли з надзвичайним успіхом. 3 години 40 хвилин на сцені пролетіли на одному диханні. Спасибі всім, хто сміявся в залі і підтримував нас за лаштунками! Чекайте свіжі, яскраві фото та ефіри на 1+1!".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Відзначимо також, що фотографія дівчат на пляжі в Туреччині з'явилася також на сторінці Студії "Квартал 95" в Instagram. Там підпис до фото говорить: "Наші дівчата з @zhenskiykvartal_official радіють! Зйомки нового концерту "Жіночого Кварталу" в Туреччині пройшли неймовірно круто. Чекаєте ефіри?".

Нагадаємо, серед учасниць нового гумористичного проекту – актриса «Вечірнього Кварталу» Олена Кравець, вокалістки «Голосу країни» на «1+1» Віра Кекелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе, актриса серіалу «Слуга народу» Ольга Жуковцова, зірки «Ліги сміху» Анастасія Оруджова, Тетяна Песик, Ірина Сопонару, Лєра Товстолес, Катерина Нікітіна і Олександра Машлятіна, актриса фільму «Я, ти, він, вона» Настя Коротка, а також актриса Молодого театру Анастасія Євтушенко.

Вокальний квартет Жіночого кварталу

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.