Народний депутат Сергій Шахов під час чергового засідання уряду терміново звернувся до депутатів із проханням у невідкладному порядку вирішити наболілі питання мешканців Луганщини.

Протягом останнього часу, зазначає Шахов, цілий регіон потерпає від відсутності холодної води, а гірники місяцями не бачать зарплат.

Хоча це обіцяли вирішити вже не один місяць тому, а ситуація досі не зрушила з мертвої точки:

"Вимагаємо від Верховної Ради першочергово розглянути проблеми Луганщини! В ряді міст регіону систематично немає ХОЛОДНОЇ ВОДИ. Шахтарі місяцями не отримують заробітну плату за відпрацьовані зміни. Населені пункти регіону знаходяться на межі гуманітарної катастрофи! Верховна Рада представляє людей і не має жодного права ігнорувати жителів Луганської області!", - наголосив він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вимагаємо від Верховної Ради першочергово розглянути проблеми Луганщини! В ряді міст регіону систематично немає ХОЛОДНОЇ ВОДИ. Шахтарі місяцями не отримують заробітну плату за відпрацьовані зміни. Населені пункти регіону знаходяться на межі гуманітарної катастрофи! Верховна Рада представляє людей і не має жодного права ігнорувати жителів Луганської області!

Geplaatst door Sergey Shahov op Vrijdag 13 september 2019


Нагадаємо, Верховна Рада України звільнила весь склад Центральної виборчої комісії, яка забезпечувала, зокрема, проведення виборів президента та парламенту.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський публічно пригрозив олігархам.
Також Знай.ua писав, що Олег Сенцов виступив на форумі YES і розповів про те, як перебуваючи у в'язниці, він вирізав жовту і блакитну стрічки, прикріпив їх на банку, написавши "Слава Україні" і залишив на видному місці.