Відомий український журналіст та депутат від президентської партії "Слуга народу" Олександр Дубінський пояснив, що об'єднує скандальний міст Віталія Кличка та міст у Дніпрі.

Відповідний допис він розмістив на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebok.

"Що об'єднує міст Кличка і міст Філатова? Генпідрядник ТОВ "Маст Буд" Михайла Беккера і те, що обидва мости не здані в експлуатацію. Зараз у Дніпровському міськраді прокуратура і СБУ проводять обшуки у справі Нового мосту. Повідомлення про підозру про вчинення зловживань в ході ремонту виписані заступнику Філатова Михайла Лисенка, Михайла Беккеру, інженера ДП "Жилком" по технагляду за проведенням ремонту Самсонову", - йдеться в дописі Дубінського.

Зазначимо, що у липні під час візиту президента України до Дніпра Володимир Зеленський і мер Дніпра Борис Філатов домовилися, що мер піде у відставку, якщо Центральний міст не відремонтують до 14 вересня.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

9 серпня правоохоронці з експертами оглянули міст та взяли зразки бетону для судової будівельно-технічної та товарознавчої експертизи. Прокуратура Дніпропетровської області почала перевірку фактів можливого привласнення бюджетних коштів під час проведення ремонту Нового мосту у Дніпрі провадження в рамках кримінального провадження за ст. 191 КК.

Нагадаємо, що Дубінський зі "Слуги народу" підколов Порошенка : "Яких тобі, бл**ь, реформ..."

Як повідомляв портал Знай.ua, українців врятують від банківського капкана та величезних штрафів: Зеленському залишилося тільки підписати.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський знайшов Андрію Богдан заступника серед ворогів Порошенка: адвокат з блискучою кар'єрою.