Журналіст і нардеп від партії "Слуга народу" Олександр Дубинський на своєму YouTube-каналі звернувся до голови СБУ Івану Баканову. Він стверджує, що заступники голови СБУ намагаються зупинити обшуки.

"Зараз в Українському міськраді Київське обласне управління СБУ проводить обшуки у місцевої верхівки. Там давно пора проводити вибори: дивляться, бандити, свавілля, два роки немає мера, роздача землі, намив піску, вилов риби, все, що хочете", - пояснив Дубинський.

Він розповів, що СБУшники після зміни влади зайнялися наведення там порядку. А Дубинський зазначив, що зі свого боку він реєструє постанову про проведення виборів якомога швидше, тому що люди вже втомилися чекати.

"Почалися обшуки і СБУшникам Київського міського управління дзвонять їх керівники та вимагають припинити тиск на бандитів. Це звернення до голови СБУ Івану Баканову. Я впевнений, що він про це не знає, а тим часом хтось за його спиною із заступників голови СБУ дає такі вказівки", - підкреслив Дубинський.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Журналіст підкреслює, що з бандитизмом треба боротися і дивляться не пройдуть, прикривати їх точно не потрібно. Він попросив розібратися і зробити так, щоб там відбулося очищення влади від криміналітету.

Нагадаємо, Дубинський з "Слуги народу" підколов Порошенко.

Як повідомляв Знай. ua, Дубинський розкрив скандальну правду, прогорів на парі з Зеленським.

Також Знай. ua писав, що Зеленський призначив друга дитинства Баканова головою СБУ.