Олігарх Ігор Коломойський уїдливо прокоментував ДТП з Гонтарєвою, відповівши їй на закид про нібито його причетність до аварії, в яку потрапила колишня очільниця НБУ.

30 серпня екс-глава НБУ повідомила, що її збив автомобіль в центрі Лондона, де вона живе і викладає в Лондонській школі економіки. Вона заявила, що не виключає, що до події причетний екс-співвласник ПриватБанку Ігор Коломойський.

Перебуваючи на форумі Щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) Ігор Коломойський відповів на ряд запитань журналістів, в тому числі і про стосунки з Гонтарєвою.

На питання про "політичні переслідування" Валерії Гонтарєвої олігарх віджартувався: "І машина її збила. І Коломойський сидів за кермом ...".

Коломойський нагадав, що Гонтарєва звинувачувала його у причетності до ДТП та погрозах на її адресу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Пам'ятаєте, вона казала, що я їй щось там погрожував... Так от, я хочу уточнити, що я обіцяв прислати літак, а не автомобіль", - уїдливо сказав Коломойський.

Нагадаємо, Валерію Гонтареву збила машина в Лондоні.
Гонтарєва отримала переломи різного ступеня тяжкості, вона знаходиться в одній з лікарень Лондона.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гонтарєва повдомимла, що її збив автомобіль в центрі Лондона та заявила, що до ДТП може бути причетний екс-співвласник ПриватБанку Ігор Коломойський.