Президент Володимир Зеленський сказав, що для нього означає щастя. На переконання президента, щастя — це щаслива сім'я.

Про це Володимир Зеленський написав у Facebook.

"Що я можу сказати про щастя? Що воно означає для мене, для моєї родини, для моєї дружини? Вона тут. Коли вона усміхається — я щасливий. Щастя — це щаслива сім'я", — зізнався президент.

Однак, Зеленський не обмежився формулюванням особистого щастя. Президент України дав визначення щастю для всієї України.

Володимир Зеленський переконаний, що для щастя Україна має подолати ворогів. Президент наголосив, що мріє бачити щасливою свою державу, без війни, корупції, бідності та заздрості.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Що ми маємо зробити, щоб Україна стала щасливою? Що їй потрібно для щастя? Все просто — подолати ворогів. І мова зараз не тільки про геополітику, я маю на увазі ворогів нашого щастя. Це війна, бідність, корупція і, вибачте, заздрість", — сказав він.

Що я можу сказати про щастя? Що воно означає для мене, для моєї родини, для моєї дружини? Вона тут. Коли вона...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Vrijdag 13 september 2019

Нагадаємо, раніше Зеленський пояснив суть щастя словами свого сина.

"Процитую одного класика, свого 6-річного сина: щастя — це коли тато повертається додому до того, як я засинаю", - поділився Зеленський.