Голова Офісу президента Андрій Богдан розповів, що саме шепотів на вухо Володимиру Зеленському на відомій фотографії з Дніпра. Відповідну заяву він зробив під час інтерв'ю BBC-Україна.

Богдан зазначив, що іноді поради та ідеї приходять у непередбачуваний час. І він шукає способи оперативно повідомити про це президенту.

"Це поради, це ідеї, які виникають. Якщо це зараз не сказати, а потім сказати, то буде втрачено час. Ця популярна фотографія з Дніпра, коли я щось шепочу на вухо президенту. Тоді виникла ідея: давайте озвучимо парі - чи ти до такого-то числа зробиш, або звільняйся. Якби я це сказав через годину в офісі, воно не було б так актуально. От зараз як раз це був той момент", - розповів Богдан.

Зеленський вдруге приїхав в Дніпро та проінспектував міст, який встигли відкрити в строк. Однак президент не закінчив, а продовжив парі з мером міста Філатовим.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Глава держави попросив у мера документацію на проведений ремонт мосту, по якому у них був спір. Якість ремонту буде оцінювати комісія.

Нагадаємо, Богдан мітить на місце Кличка.

Як повідомляв Знай. ua, Богдан влаштував "темну" слугам народу.

Також Знай. ua писав, що Зеленський і Богдан "запалили" в Дніпрі.