Зовсім недавно про члена партії «Слуга Народу» Олену Криворучкіну писали всі українські ЗМІ. Нагадаємо, вона прославилася своїм смс, в якому зізналася, що хоче займатися любов'ю весь день і всю ніч.

Після «популярності», якак звалилася на неї вона, «сховалася в кокон» і не спілкувалася з журналістами. Телефон же тепер під час засідань взагалі не бере в руки.

Тепер депутатка від гріха подалі телефон не бере до рук, поки поруч журналісти

На стилі

Треба сказати, Олена Криворучкіна - дуже помітна жінка, і багато чоловіків не можуть від неї відвести погляд. Знай.ua вирішив звернутися до відомого іміджмейкера Олені Колот, щоб вона оцінила образ парламентарія.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли Криворучкіна йде по ВР на неї зазвичай всі звертають увагу

«Я б запропонувала їй зупинитися на більш класичному діловому стилі. Підкресливши достоїнства своєї фігури, але при цьому, не яскраво демонструючи їх, - сказала вона нам. - Завдяки одягу і її видатним формам, можна створити шикарний силует "пісочний годинник", що явно додасть їй більше жіночності в образі».

Олена Колот вважає, що такий образ підійде депутатці

Не змогла фахівець обійти згадкою і груди Кріворучкіной.

«Такі шикарні груди потрібно підкреслювати, а не випинати! - сказала вона. - Цій жінці підійдуть закриті ділові блузи з запахом, але з підкресленою талією у вигляді пояса».

Нагадаємо, Верховна Рада скасувала депутатську недоторканність після слів Зеленського: "Час на звалище..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський розповів про підводні камені зняття недоторканності

Також Знай.ua писав, Богдан влаштував запеклу бійку із депутатом Порошенка