Напередодні переговорів тристоронньої групи у Мінську у Білорусі сталися серйозні зміни. Про це повідомляється в телеграм-каналі Klymenko Times.

"По-перше, Лукашенко заявив, що "без участі США врегулювати конфлікт на сході України не вийде". По-друге, при цьому заступник держсекретаря США Девід Гейл сьогодні ж заявив, що Вашингтон і Мінськ готуються оголосити у вівторок про взаємне повернення послів(!). І взагалі, мовляв, "Вашингтон не змушує Мінськ робити вибір між Заходом і Сходом", - пише журналіст.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

За інформацією Клименко, це пов'язано з чутками майбутньому конфедеративному державі Росії і Білорусії до 2022.

"Взагалі то, відносини Росії і Білорусі - це справа тільки Росії і Білорусі. Але ось ці заяви "Бацьки" про роль Штатів у врегулюванні проблеми на Донбасі - це вже питання, що стосується України. І він дещо насторожує. Адже всі роки війни на сході Мінськ у цій історії був більшою мірою нейтральною приймаючою стороною. А зовсім не союзником США", - заявив Клименко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, Ігор Лесєв розповів, як з Зеленського зробили Лукашенко.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лукашенка "прилетіло" від Путіна за дружбу з оточенням Трампа.

Також Знай.ua писав, коханку Лукашенко Машу Василевич показали всьому світу.