Журналісти вважають дивним той факт, що білоруський президент Олександр Лукашенко з 3 травня жодного разу не з'являвся на публіці.

У Telegram-каналі "Росстрига" написали, що останній раз його бачили під час відкриття другої злітно-посадкової смуги в Національному аеропорту "Мінськ".

Лукашенко в аеропорту Мінськ

У мережі також повідомляють, що у Олександра Лукашенка з'явилися проблеми зі здоров'ям, і зараз він нібито проходить лікування. У даний момент подробиці про стан лідера Білорусі невідомі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в соцмережах дивуються з того, як змінився Микола Лукашенко, син лідера Білорусі Олександра Лукашенка. В приголомшливому образі Миколай відвідав разом з батьком Китай. Фотограф видання Reuters сфотографував 14-річного Лукашенка. Користувачі соцмереж не пройшли повз, зазначивши, що Микола не схожий на того пухкого хлопчика, яким його запам'ятали. На фото можна помітити, як 14-річний Микола вже вище, ніж батько. У підлітка модна зачіска і приголомшлива фігура. Син лідера Білорусі буквально підкорив серця користувачів Twitter.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо також той факт, що президент Білорусі Олександр Лукашенко ще за день до виборів в Україні прокоментував кандидатуру переможця другого туру виборів в Україні Володимира Зеленського. Так, Лукашенко заявив, що майбутнього президента не варто дорікати за його амплуа коміка і артиста.

Варто нагадати, що президент сусідньої Білорусі Олександр Лукашенко запропонував ввести шокуючий новий критерій для кандидатів на посаду міністра. Претендентам на посаду необхідно мати як мінімум трьох дітей. Білоруський гарант висловив таку дивовижну ідею в ході щорічного звернення до парламенту. Виступ Лукашенка дивилися мільйони людей, в основному – по телебаченню.

Нагадаємо, "Тільки без дурі": Лукашенко жорстко проїхався по виборам в Україні.

Як повідомляв Знай.uа Лукашенко звернувся з потужною загрозою до ворогів: будуть прокляті всім народом.

Також Знай.uа писав, Волкер давно програв стратегічні позиції в переговорному процесі Медведчуку, - Калініченко.