П’ятий президент України Петро Порошенко знову не прийшов на допит у Державне бюро розслідувань, який мав відбутися у середу, 18 вересня.

Про це повідомила речниця ДБР Анжеліка Іванова.

"Порошенко не з’явився сьогодні на допит", - коротко заявила Іванова.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Ще заплановано допити Петра Порошенка в ДБР на 27 вересня та 3 жовтня. П'ятий президент приходив у Державне бюро розслідувань 24 липня. Його викликали як свідка у справі про можливе ухиляння від сплати податків під час продажу заводу "Кузня на Рибальському". 12 серпня Порошенко також прийшов на допит як свідок у справі про можливе ухиляння від сплати податків під час купівлі-продажу "Прямого". Після цього він тричі не з'являвся на допит у відомство.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Однак колишнього президента України 13 вересня таки допитали у Державному бюро розслідувань у справі націоналізації ПриватБанку та захоплення росіянами українських моряків у Керченській протоці у листопаді минулого року.

Нагадаємо, раніше Богдан заявив, що в "Слузі народу" є божевільні, психічно хворі люди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відлуння епохи Порошенка дісталося до арештантів: за дверима Лук'янівського СІЗО кояться страшні речі.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський зізнався, які питання в майбутніх переговорах з Путіним вважає найскладнішими.