Депутатам від "Слуги народу" влаштували розніс за провалений 19 вересня законопроект про прослуховування і обшуки народних обранців. Про це розповів один з нардепів, передає LB.ua.

"Було засідання фракції. Нічого особливого, крім прочуханки за "провалений" вчора 1009 (проект закону про зміни у Кримінально-процесуальний кодекс", - сказав джерело.

Варто відзначити, що голосування за законопроект провалили 44 нардепа від "Слуги народу", а також всі члени партій "Європейська солідарність", "Батьківщина" та "Опозиційна платформа - За життя".

Нагадаємо, що 19 вересня у Верховній Раді відправили на повторне читання законопроект про прослуховування і обшуки нардепів. Рішення підтримали 242 народних обранців.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

фото Апостроф
Дмитро Разумков \\ фото Апостроф

Спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову довелося двічі зупиняти голосування, причому другий раз, за словами депутатів, він зробив це занадто пізно. Система вже встигла зафіксувати 196 голосів.

Як прередают "УП" слова Разумкова нардепи з "Слуги народу", він звинувачує у провалі депутатів з інших фракцій.

"Сварок не було. Діма давав фідбек вчорашнім подіям у Раді. Він злий, тому що вважає, що його підставили", - кажуть вони.

Нагадаємо, у Верховній Раді в п'ятницю, 20 вересня, презентували проект бюджет країни на 2020 рік.

Раніше Знай.ua повідомляв, Володимир Зеленський закликав не вірити в страшилки, які поширюють через можливість зняття мораторію на продаж землі.

Також Знай.ua писав, Зеленський призначив головою Служби зовнішньої розвідки Євдокимова.