Зустріч Президента України Володимира Зеленського і президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа у рамках 74-ї сесії Генасамблеї ООН відбудеться 25 вересня. Про це передає УНН з джерел в Офісі президента.

Крім того, в Офісі повідомили, що у найближчу тиждень стане відомо, які зустрічі проведе Зеленський під час офіційного візиту в США. Відомо, що президент України пробуде у Штатах з 23 по 26 вересня.

Як відомо, Зеленський і Трамп повинні обговорити питання агресії Кремля, санкції проти Росії та інвестиції в Україну.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін захворів, а також, як і всі диктатори, схильний до параної. Про таке заявив в ефірі “ObozTV” капітан 1 рангу ВМС США у відставці Гарі Табах.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, напередодні переговорів тристоронньої групи в Мінську в Білорусі відбулися серйозні зміни.

Також Знай.ua писав, народний депутат від партії "Слуга народу" Єлизавета Ясько очолила делегацію Верховної Ради в Парламентській асамблеї Ради Європи.