Пристайко заявив, що погодився на застосування "формули Штайнмайєра"
Пристайко заявив, що погодився на застосування "формули Штайнмайєра"

Скандальну "формулу Штайнмайера" замінили: Пристайко розповів про долю Донбасу

У Міністерстві закордонних справ розкрили текст домовленостей, які замінили "формулу Штайнмайера". Про це повідомив глава МЗС Вадим Пристайко в інтерв'ю "Європейської правді".

ЗСУ
ЗСУ

У Зеленського придумали, як побороти страх хлопців перед військкоматом: це змінить українську армію

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У Зеленського розглядають пропозиції щодо скасування обов'язкового призову молодих людей йти на військову службу. Також пропонують перетворити українську армію на професійну. Як заявив голова партії "Слуга народу" Давид Арахамія, в Україні можуть скасувати військовий призов, а також перейти на професійну армію.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Коломойський вперше заговорив про виведення $5 мільярдів з ПриватБанку: "Бредні показують"

Відомий український бізнесмен Ігор Коломойський прокоментував історію зі звинуваченнями про виведення $5 мільярдів з ПриватБанку. Він назвав її надуманою. Цю інформацію Коломойський повідомив в інтерв'ю the page.

Субсидії
Субсидії

"Людям не потрібно давати подачки": у Зеленського не хочуть виділяти субсидії

У Верховній Раді почали з'являтися труднощі. Так, в цей раз у Зеленського не знають, як зробити краще: зменшити ціну газу або почати відокремлювати субсидії. Як заявив народний депутат України Ірина Верещук з партії "Слуга Народу" заявила, що на даний момент держава постала перед вибором: або виділяти субсидії, або знизити ціну на газ.

Після смерті - земля державі: "Слуги народу" дещо придумали, сподобається не всім

В команді Зеленського почали думати про те, як повернути українцям землю, яка відійшла державі, і врегулювати ринок землі в країні. Про це йдеться в телеграм-спільноті команди Зеленського. Як зазначається, незважаючи на те, що в Україні практично родючіші землі, урожай гірше, порівняно з іншими країнами.