Стало відомо, що нардеп від фракції "Слуга народу" Марина Нікітіна найняла помічників на платній основі, а саме свого чоловіка і візажистку. Про це повідомляється на офіційному сайті Верховної Ради України.

Таким чином, заробітну плату будуть отримувати Олександр Нікітін і Вікторія Гужва. Їм будуть платити приблизно 17 тисяч гривень на місяць.

Про них нардеп написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Олександр Нікітін організовував рух команди Зе! З січня 2019 по всьому 82 округу займався захистом результатів президентських виборів в обох турах як довірена особа Зеленського, потім як довірена особа ПП "Слуга народу", він займався волонтерський рух Зекоманди і продовжує цю діяльність. Саме за його знання округу і зв'язки з активістами та громадськістю він став помічником нардепа. Але зовсім не через родинні зв'язки", – повідомила Нікітіна.

Раніше чоловік займався підприємницькою діяльністю, а саме ремонтом автомобілів в Гуляйполі.

За її словами, він буде виконувати такі функції: обробка звернень громадян, зустрічі з виборцями, функції водія і охоронця і "це все ненормований графік".

Друга помічниця називає себе в соціальних мережах візажистом, бровистом, бізнес-коучем і маркетологом. Вона має досвід в б'юті-сфері приблизно 9 років. До того ж, займається магазином косметики.

Також за даними місцевого сайту 061.ua у березні 2019 року вона разом зі своєю старшою сестрою Іриною була членом дільничної виборчої комісії у Пологівському районі від президента України Володимира Зеленського.

Нікітіна назвала Гужву волонтером команди глави держави.

"Ми познайомилися в Пологах під час роботи у виборчих комісіях. Ідейний чоловік, чесний і непідкупний. Буде вести, як помічниця, документообіг, працювати з кореспонденцією та ЗМІ", – наголосила Нікітіна.

На громадських засадах помічником нардепа стали екс-співробітник виконавчої служби Андрій Каверін і юрист Сергій Курдась.

Нагадаємо, що нардепи із "Слуги народу" очолили делегації в ОБСЄ і НАТО.

Як повідомляв портал Знай.ua, у "Слуги народу" Зеленського готують кардинальні зміни для Києва.

Також портал Знай.ua писав, що нардепи із "Слуги народу" створили свою Лігу чемпіонів.