Стало відомо, що у Палаті представників оприлюднили інформацію про початок процедури імпічменту президенту США Дональду Трампу. Про це заявила спікер палати Ненсі Пелосі в телезверненні, пише Reuters.

"Президент повинен нести відповідальність. Я даю вказівку шести комітетам приступити до розслідування", - заявила спікер палати.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

До того ж, Ненсі Пелосі сказала, що "Трамп порушив закон", і назвала його дії "порушенням його конституційних обов'язків".

"На цьому тижні президент визнав, що просив президента України вжити заходів, які принесуть йому політичну вигоду", — додала Ненсі.

"Звинувачений" президент США Дональд Трамп відреагував на цю заяву на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський розповів про очікування від зустрічі з президентом США Дональдом Трампом.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України не увійшов до списку виступаючих в головному залі Генеральної асамблеї ООН.

Також портал Знай.ua писав, що у Нью-Йорку проходить 74-ї сесія Генеральної асамблеї ООН. В рамках події Дональд Трамп і президент Польщі Анджей Дуда підписали угоду про військове співробітництво.