У Нью-Йорку, США, почалася зустріч президента України Володимира Зеленського та президента США Дональда Трампа. Як відомо, 24 вересня Зеленський вже відвідав Білий дім в рамках свого офіційного візиту в США.

Переговори проходять на полях 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Вони відбудуться в готелі "Інтерконтиненталь" і триватимуть близько 45 хвилин.

На початку зустрічі Трамп пожартував жарт у бік Зеленського: "Велике спасибі всім! Ми зустрілися з президентом України. І він зробив мене ще більш знаменитим". Потім він продовжив хвалити нашого гаранта, відзначивши його прагнення боротися з корупцією: "Я думаю, головна причина, з якої його обрали — це репутація. Це честь зустрітися з вами".

Крім того, Зеленський запевнив, що Трамп не тиснув на нього під час липневої розмови і що вони провели "звичайну, нормальну розмову".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наживо: Зустріч президента України Володимира Зеленського з президентом США Дональдом Трампом

Наживо: Зустріч президента України Володимира Зеленського з президентом США Дональдом Трампом

Geplaatst door Радіо Свобода op Woensdag 25 september 2019

Нагадаємо, Клімкін прокоментував можливий імпічмент Трампа.

Раніше Знай.ua повідомляв, Гончарук готує повне перезавантаження української влади.

Також Знай.ua писав, Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Італії Джузеппе Конте.