Навколо президента США Дональда Трампа та президента України Володимира Зеленського розгоряється все більший скандал через їх телефонну розмову. Відомий американський телеведучий та комік Білл Мар висловився щодо ситуації.

Монолог на цю тему Мар опублікував на YouTube у рамках шоу "Реальний час з Біллом Маром".

Білл Мар зауважив, що, ймовірно, президент США Дональд Трамп тиснув на Володимира Зеленського, аби очорнити свого головного суперника на виборах президента Америки.

"Ось що ми маємо: президент США, використовуючи гроші платників податків, чинить тиск на іноземну державу, щоб очорнити свого політичного опонента… Мало того, що у Трампа було російське втручання у вибори, тепер ми запрошуємо Україну на інтим для трьох", – зазначив комік.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Комік також звернув увагу, що Володимир Зеленський у минулому знімався в телесеріалі, в якому грав роль президента України. Він розкритикував це і заявив, що Україна стала "втраченою".

"Президент України, його нещодавно там обрали, він комік, ви знали про це? Він комік і 5 років знімався в комедійному серіалі "Слуга народу", де грав президента України. І він перемахнув прямо з ролі на посаду справжнього президента України. Ви тільки уявіть! Наскільки (втрачена) повинна бути країна", – заявив Білл Мар.

Зазначимо, що нещодавно Трамп та Зеленський провели телефонну розмову. Опоненти Трампа на президентських виборах заявили, що він тисне на президента України, аби почалася справа проти Байдена - головного конкурента Трампа на виборах президента. Білий дім опублікував стенограму розмови, після чого у США почалася процедура імпічменту Трампа.

Нагадаємо, жарт Зеленського про імпічмент розсмішив Трампа: "Краще по телевізору".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський висловився про стенограму розмови з Трампом: "Не повинні....".

Також Знай.ua писав, Зеленський у США дав переконливу відсіч пропагандистам: "Так не охороняють ні Путіна, ні Трампа".